Угода про конфіденційність

1.    Ця Угода діє щодо інтернет-сайту https://brody24.com (далі «Сайт» ), що належить «Броди24», який займається обробкою і зберіганням персональних даних користувачів Сайту (далі – «Власник»).

2.    Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Сайту свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наступними умовами.

3.    При використанні користувачем Сайту Власник здійснює збір та обробку інформації та даних користувача, а саме:

3.1    даних, що надаються Користувачем, як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі користування Сайтом (ПІБ, дата народження, вік, стать, адреса, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номери телефонів, тощо);

3.2    файли cookie;

3.3    IP- адреси;

3.4    параметри і налаштування інтернет -браузерів;

3.5    повідомлення користувачів – отримані Власником повідомлення користувачів в процесі взаємодії при користуванні Сайтом (наприклад, при надходженні повідомлень у службу підтримки, можливе їх збереження і обробка для вжиття відповідних заходів реагування та вдосконалення), а також повідомлення блогів, чату, коментарів та інших інтерактивних ресурсів Сайту.

4.    Власник не перевіряє достовірність отриманої про користувачів інформації і не контролює правосуб’єктність користувачів.

5.    Власник не несе відповідальність за особисту інформацію, яку користувач надає у коментарях, блогах, чатах та інших інтерактивних ресурсах і не зобов’язаний публікувати, видаляти або редагувати будь-які з подібних повідомлень. Користувачі повинні усвідомлювати, що така інформація може бути прочитана, зібрана чи використана іншими користувачами та вважається такою, що надана ними особисто, а не Власником Сайту.

6.    Користувачі зобов’язані дотримуватись правил користування сайтом щодо заборони висловлення у своїх повідомленнях:

•    закликів до ліквідації незалежності України, зміни конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підриву її безпеки, захоплення державної влади;

•    пропаганди війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення;

•    закликів до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель чи споруд, насильницького виселення громадян;

•    нецензурні висловлювання та висловлення порнографічного характеру;

•    висловлювання, метою яких є навмисне провокування різкої реакції інших учасників ресурсу;

•    будь-які інші заклики та повідомлення, заборонені законодавством України.

Відповідальність за подібні повідомлення та висловлювання на Сайті несе користувач, який їх розмістив.

7.    Власник включає дані користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сайтом, а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується Сайтом. Термін зберігання даних складає період, протягом якого Користувач користується Сайтом, а також п’ять наступних років після видалення аккаунта Користувача на Сайті і закінчення користування Сайтом.

8.    Власник здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачеві послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, передачі інформаційних матеріалів за передплатою користувача, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг Сайту) .

9.    Власник використовує персональні дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

10.    Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку включені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у відання, володіння або власність яких передано Сайт; особам, які є пов'язаними/афілійованими з Власником; новому власнику та/або власникам Сайту для обробки в цілях, передбачених цією Угодою; іншим користувачам сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сайті передбачено відповідний функціонал.

11.    Власник надає доступ до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам, у випадках непередбачених п. 7 цієї Угоди, лише за таких обставин:

11.1    З дозволу користувача, що виражена у спосіб, що не дає сумнівів у її однозначності.

11.2    Існують достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні для:

•    дотримання вимог чинного законодавста або належного запиту державних органів;

•    розслідування та запобігання потенційним порушенням;

•    при вирішенні проблем безпеки та усунення технічних несправностей.

12.    При використанні користувачами Сайту, можуть бути присутніми коди інтернет- ресурсів та посилання на сайти третіх осіб, внаслідок чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2, 3.3,  та 3.4 цієї Угоди. Власник не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих інтернет-ресурсів та сайтів. Такими інтернет -ресурсами та сайтами третіх осіб, зокрема,є:

12.1    системи по збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics, Adobe SiteCatalyst і т.д.);

12.2    соціальні – плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook, Twitter, Google+, тощо);

12.3    системи банеропоказів (наприклад, AdRiver т.п.);

12.4    інші ресурси.

13.    Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, що передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

14.    Обробка персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних користувача від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення

15.    Умови цієї Угоди можуть бути змінені Власником в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни будуть опубліковані на Сайті за адресою https://brody24.com/privacy і будуть обов'язковими для користувача через 10 днів з дня такої публікації.

Top